Συνέντευξη τύπου εφ'όλης της ύλης έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων 1926 Βασίλης Ανατολίτης επισημαίνοντας τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν την ομάδα στην τρίτη εθνική αλλά και υπογραμμίζοντας ότι θα παραμείνει στη θέση του όσο υπάρδουν ακόμη υποχρεώσεις της ομάδας και της ΠΑΕ.
Ο κ. Ανατολίτης τόνισε ότι η διοίκηση έκανε ότι ήταν δυνατόν να κάνει για την ενίσχυση της ομάδας, πρόσθεσε ότι η προετοιμασία της ακόμη από πέρυσι δεν έγινε στο χρονικό διάστημα που έπρεπε καθώς ανέλαβε αργά. Η αλλαγή προπονητών αλλά και η αργοπορία στην προετοιμασία των παικτών αποδείχθηκαν μάλλον κρίσιμα στοιχεία για την απόδοση του Απόλλωνα που κατέρρευσε τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Πρόσθετο στοιχείο για τον κ. Ανατολίτη αποτέλεσε και η πίεση από την πτώση φέτος των εξη από τις 13 ομάδες της κατηγορίας. Κάθε πόντος που χανόταν επιδείνωνε περαιτέρω την κατάσταση, δήλωσε.
Ο κ. Ανατολίτης πρόσθεσε ότι ελπίζει να δοθεί λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα στη συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 18 Μαίου και ότι θα υποστηρίξει την όποια σοβαρή προσπάθεια ενώ θα βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων Νέων που έχουν διακριθεί και συνεχίζουν δυναμικά. Όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων 1926 επισήμανε ότι τα χρήματα που ανέμενε από διάφορες υποσχέσεις δεν έφτασαν ποτέ και αναγκάστηκε να καλύψει πολλές τρύπες με χρηματοδότηση από την τσέπη του αλλά και από φίλους της ομάδας.

Βασίλης Καραμπάσης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!