Διήμερο Πανηγύρι στον Φοίνικα στις 13 και 14 Αυγούστου πραγματοποιεί ο Δήμος Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου.

Την πρώτη ημέρα Πέμπτη 13 Αυγούστου, όσοι βρεθούν στις 9.30 στην πλατεία του Φοίνικα θα απολαύσουν ένα λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «Παλιοί Διαβάτες», Παύλος Παφρανίδης (μπουζούκι), Σταύρος Κρομμύδας (κιθάρα), Λεωνίδας Μουλαγιαννιός (μπαγλαμάς, τραγούδι), Νίκος Ταλέας (ακορντεόν- τραγούδι), Νώντας Μανής (κρουστά), Δέσποινα Παγιούλα (τραγούδι).
Νωρίτερα στις 7 τα παιδιά θα επιδοθούν στη ζωγραφική , σε τσουβαλοδρομίες και σε άλλα παιχνίδια, ενώ θα ακολουθήσει παράσταση από το "Πολυθέαμα".
Την επομένη μέρα Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 9.30 η βραδιά περιλαμβάνει Λαϊκούς, παραδοσιακούς και Λάτιν χορούς από τα Συγκροτήματα του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Φοίνικα και θα ακολουθήσει γλέντι με συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής με τον Γιάννη Βολίκα (τραγούδι), Κώστα Παπαγιαννίδη (λαούτο), Μανώλη Εμμανουλούδη (βιολί), Αλέκο Ζώρα (κλαρίνο), Βοζίκη Ζώρα (κρουστά).

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd