Με την υπ' αρ. 104/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εγκρίθηκε η εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς για τη λήψη απόφασης σχετικά με την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας σε τμήματα οδών του Δήμου, στο πλαίσιο του έργου: «Κατασκευή κεντρικού αποχετευτικού αγωγού (ΚΑΑ) προς Καλαμαριά και επεκτάσεων δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Δ.Κ. Πλαγιαρίου του Δ. Θέρμης, Δ.Κ. Περαίας του Δ. Θερμαϊκού και περιοχής Μαραθώνος του Δ. Θεσσαλονίκης».

Η απόφαση είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, στην Διαύγεια με στοιχεία ΑΔΑ: 716ΗΩΕΡ-ΣΧΑ και στην είσοδο του Δημαρχείου (Κομνηνών 58). Τα συνοδευτικά στοιχεία της απόφασης θα είναι αναρτημένα αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, λόγω του όγκου τους.

Παρακαλείτε όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να καταθέσει προτάσεις ή παρατηρήσεις, μπορεί να το κάνει είτε στη Διεύθυνση: Δήμος Καλαμαριάς, Γραφείο υποστήριξης των πολιτικών οργάνων του Δήμου, Υπόψη κ.Νίκου Κωνσταντινίδη, είτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στο Fax: 2313314270, το αργότερο έως τη Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015, στις 09:00π.μ.

Κατεβάστε την υπ' αρ. 104/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Our website is protected by DMC Firewall!