Τα γιορτινά του έχει φορέσει ο Δήμος Καλαμαριάς κι ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο έτος με σειρά εκδηλώσεων. Το δώδεκα μέτρων Χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ήδη στηθεί στην κεντρική πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού και άναψε τα 15.000 λαμπιόνια του, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30μ.μ, με τη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς να γεμίζει με γιορτινούς ήχους όλη την περιοχή.

«Kαλωσορίζουμε το 2022, με την ελπίδα ότι το αύριο ανατέλλει καλύτερο. Ατενίζοντας με αισιοδοξία τη νέα χρονιά δημιουργήσαμε ένα εορταστικό σκηνικό, ώστε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα να μας κυριεύσει και να μας γεμίσει με χαρά και χαμόγελα, όπως αρμόζει σ’ αυτές τις γιορτινές μέρες» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, επισημαίνοντας ότι οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί αφορούν μικρούς και μεγάλους, αφού όλοι έχουν ανάγκη να νιώσουν τη χαρά που σκορπίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, θα υλοποιηθούν δρώμενα και δράσεις μόνο στον εξωτερικό χώρο της Πλατείας Προσφυγικού Ελληνισμού και του πεζόδρομου της Κομνηνών.


ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!