Ένα πολύχρωμο και νεανικό μωσαϊκό τέχνης θα στηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, από τις 18:30 – 22:30, στο χώρο της Μονής Λαζαριστών! Το καθιερωμένο πια Πικ – Νικ Τέχνης έφτασε στην έβδομη διοργάνωσή του και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» είναι έτοιμη να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς!

Με αφορμή τη λήξη των φετινών τους προγραμμάτων, όλες οι δομές και σχολές -η Σχολή Χορού, το Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών, το Θέατρο και τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης / Πολίχνης- συναντώνται σ' ένα διήμερο πρόγραμμα εκθέσεων, δράσεων, συναυλιών και παραστάσεων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συγκεκριμένα:

- Το Εικαστικό Εργαστήριο εκθέτει τα έργα των τμημάτων του -παιδικά, ενηλίκων, εφήβων, κεραμικής, fusing και κοσμήματος/χειροτεχνίας- , καταλαμβάνοντας όλους τους χώρους της Μονής.
- Το Θέατρο παρουσιάζει τα τμήματά του μέσα από δράσεις, ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς.
- Η Σχολή Χορού, συμμετέχει με την παράσταση '«Από τον βυθό στα κύματα», παιδικό μπαλέτο σε τρεις πράξεις.
- Τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης - Πολίχνης παρουσιάζουν τους μικρούς τους μουσικούς.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ανοιχτά εργαστήρια ζωγραφικής και χορού 18:30 – 19:30 και την Κυριακή 18:30 - 20:30 εργαστήριο χορωδίας και βυζαντινής χορωδίας.

Το πρόγραμμα του 7ου Πικ-Νικ ολοκληρώνεται με την συναυλία «Ήχοι της JAZZWest Side Ensemble», την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 21:45, γιορτάζοντας και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας: 18:30 – 22:30

DMC Firewall is a Joomla Security extension!